Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

En motiu dels 80 anys del primer bombardeig sobre la ciutat de Barcelona durant la Guerra Civil Espanyola,Giovanna Pezzullo del Teatro de los Sentidos, amb la col·laboració de l’Asociación Inefable i del MUHBA, presenta La Ciutat Interior.

L’espectacle és un recorregut sensorial pel Refugi 307 que converteix els túnels en un terri­tori viu, com les venes de la ciu­tat per on flueixen les memòries, les emocions i els sentiments més amagats.

La ciutat obra el seu interior, dei­xa aflorar el que va quedar tancat sota terra i ofereix la possibilitat d’aixoplugar tot allò que avui necessita protecció.

Una experiència poètica que por­ta a reflexionar sobre el passat, el present i el futur i fa que ens preguntem: què hem de protegir avui?

19/3/2017, a les 18 h, 5€ (3€ reduïda)
Per informació i reserves: 93 256 21 00

Ideació i Direcció del Projecte: Giovanna Pezzulo
Dramatúrgia I Habitants: Lisa Marrani, Nelson Jara, Pancho García, Stephane Laidet, Giovanna Pezzullo
Disseny de llums: Pancho García
Paisatge sonor: Stephane Laidet
Paisatge olfactiu: Giovanna Pezzulo i Nelson Jara
Entrevistes / tallers amb testimonis: Lisa Marrani i Giovanna Pezzulo
Producció: Lisa Mercuri

Amb el suport de: Centre Cívic El Sortidor, Baixem al carrer, Acompanyament a la gent gran, Associació dels expresos del franquisme, Coordinadora d’entitas del Poble Sec i de totes les persones la que ens van oferir les seves històries i contes sense els que no hagués estat possible aquesta creació.

Con la colaboración y asesoramiento del Observatori Europeu de Memòries (UB)

Agraïments: Maia Satz, Jordi Guixé, Toni Vidal, Patrizia Menichelli i Gabriella Salvaterra, i un agraïment especial al meu mestre Enrique Vargas.

https://goo.gl/forms/Z6F3MhApmhrjbock2